Sesongstart

Onsdag 14/4-21 er dagen vi endelig starter opp med treninger på Reve igjen! 
 
I første omgang er kun veisykler, minimoto og supermoto tillatt. Foreløpig mangler vi fornyelse av banegodkjenning som kreves for bruk av vanlige RR-banesykler. Dette er noe vi jobber med og vi kommer til å holde dere oppdatert så fort vi vet noe mer.
 
Vi går tilbake til gammelt system igjen i år der det er åpen for veisykler hver onsdag, mens annenhver mandag er kun for banesykler (første mandagstrening er 19/4)
 
Smittevernsregler kommer til å påvirke treningene i år også. I skrivende stund er det strenge restriksjoner som krever forhåndspåmelding til trening, samt forbud mot publikumere, blant annet. Følg med på nettsidene og facebooksidene våre for siste nytt om smittevernsregler i forhold til trening. Merk: Reglene kan bli endret på nokså kort varsel! 
 
Bruk påsken på å skru ferdig sykkelen, og så sees vi på Reve 14/4 fra klokken 15.00
God påske 🐣