Trening Reve

Treningstider på Reve gokartbane, aka “Klepp Kart Ring”:

  • Hver onsdag kl 15-20
  • Mandager i partallsuker kl 15-20

Vi kan ikke garantere at portene er åpne kl 1500. Følg med på oppdateringer på Facebookgruppen eller kontakt aktivitetsleder i forkant, dersom du planlegger å komme tidlig. 

Treningsavgift Reve gokartbane:
Drop-in medlemkr 200
Drop-in ikke-medlemkr 300
Sesongkort (kun medlemmer)kr 1800
Sesongkort for familiemedl. 2,3, osv (kun medl)kr 900

Onsdagene er forbeholdt banesykler. Mandagene er åpne for både banesykler og vegsykler (med skilt). Det finnes mulighet for å kjøre vegsykkel på onsdager også, dersom man løser lisens og gjør visse tiltak med sykkelen. Kontakt oss for mer info. 

Onsdag kl 15-17 er primær treningstid for mini-RR og junior. Det betyr at barn og ungdom bør møte opp kl 15 for å få mest mulig kjøretid. 

Vegsykkel/gatesykkel

Kjører du gateregistrert sykkel vil du ha både nytte og glede av å få gasse, bremse og svinge litt uten å bekymre deg for hva som ligger rundt neste sving. Grus, pus, traktorer og uberegnelige bilister er ting du ikke trenger å bekymre deg for når du kjører her. Du bestemmer selv tempoet og redskapen. Krav til deg er at du har en A på sertifikatet, ansvarsforsikring, kjøreklær og en motorsykkel i god stand. Når du kjører med gateregistrert sykkel gjelder veitrafikkloven for deg. Det betyr at du ikke kan holde høyere fart enn 80 km/t, dvs som på landeveien.

Supermotard/roadracingsykkel

Revebanen er godkjent som motard og lavhastighets RR-bane. Kjører du uregistrert supermotard eller RR-sykkel, må du ha hhv motard- eller roadracing-lisens. Er du fersk i gamet og har lyst å teste dette, kan du få løse en engangs opplæringslisens. Se mer info under fanen “kom og prøv”. Det kjøres med sykler som er godkjent iht. crossreglementet (motard) eller RR-reglementet (RR-sykkel).

Generelt

Deltagerne blir delt inn i grupper utfra type sykkel. Hver gruppe får 20 minutter kjøretid før en bytter. Da får en tid til å hvile seg litt, og ikke minst, se på de andre som kjører. Viser det seg at det er store hastighetsforskjeller i gatesykkelgruppa, kan den bli delt i to grupper.

Revebanen er 1014 meter lang og sto ferdig i 1987. Den har nytt og fint banedekke, strøm og luft. De raskeste gokartene kjører rundt her på ca. 40 sekunder. De raskeste på motorsykkel jobber febrilsk med å komme under 45 sekunder, som gir en snitthastighet på 80 km/t.

Så velkommen skal du være! Hilsen oss i Stavanger RR