Trening Reve

Treningstider på Reve gokartbane, aka “Klepp Kart Ring”:

  • Hver onsdag kl 15-20
  • Mandager i partallsuker kl 15-20

Vi kan ikke garantere at portene er åpne kl 1500. Følg med på oppdateringer på Facebookgruppen eller kontakt aktivitetsleder i forkant, dersom du planlegger å komme tidlig. 

Treningsavgift Reve gokartbane:
Drop-in medlemkr 200
Drop-in ikke-medlemkr 300
Sesongkort (kun medlemmer)kr 1800
Sesongkort for familiemedl. 2,3, osv (kun medl)kr 900

Vegsykkel/gatesykkel

Kjører du gateregistrert sykkel vil du ha både nytte og glede av å få gasse, bremse og svinge litt uten å bekymre deg for hva som ligger rundt neste sving. Grus, pus, traktorer og uberegnelige bilister er ting du ikke trenger å bekymre deg for når du kjører her. Du bestemmer selv tempoet og redskapen. Krav til deg er at du har en A på sertifikatet, ansvarsforsikring, kjøreklær og en motorsykkel i god stand. Når du kjører med gateregistrert sykkel gjelder veitrafikkloven for deg. Det betyr at du ikke kan holde høyere fart enn 80 km/t, dvs som på landeveien.

Supermotard

Revebanen er godkjent som supermoto banesykler. Kjører du uregistrert supermotard må du ha lisens. Er du fersk i gamet og har lyst å teste dette, kan du få løse en engangs opplæringslisens. Se mer info under fanen “kom og prøv”.

Generelt

Deltagerne blir delt inn i grupper utfra type sykkel. Hver gruppe får 20 minutter kjøretid før en bytter. Da får en tid til å hvile seg litt, og ikke minst, se på de andre som kjører. Viser det seg at det er store hastighetsforskjeller i gatesykkelgruppa, kan den bli delt i to grupper.

Revebanen er 1014 meter lang og sto ferdig i 1987. Den har nytt og fint banedekke, strøm og luft. De raskeste gokartene kjører rundt her på ca. 40 sekunder. De raskeste på motorsykkel jobber febrilsk med å komme under 45 sekunder, som gir en snitthastighet på 80 km/t.

Så velkommen skal du være! Hilsen oss i Stavanger RR